Škola je osnovana maja meseca 2006. godine u Beogradu. Nastava u školi prati redovnu kalendarsku školsku godinu za osnovne i srednje škole. Polaznici se mogu opredeliti za upis na tri odseka: pevanje, prateći vokali i individualna nastava.

  1. “SINGING”/ Pevanje

Ovaj odsek namenjen je svim uzrastima i svim nivoima znanja.

Akcenat je na postavci pravilnog disanja, vokalnoj tehnici i interpretaciji. Bavimo se osnovama teorije muzike, kao i scenskim pokretom. S obzirom da se muzika, gluma i scenski pokret usko prožimaju , ovaj odsek je idealan za sve one koji žele da unaprede i poboljšaju svoj javni nastup, steknu samopouzdanje, ostvare kontakt sa publikom i nauče da svojom interpretacijom prenesu emocije na slušaoce.

Idealan je izbor za sve one koji tek počinju sa pevanjem, kao i za one koji već imaju pevačkog znanja i iskustva. Nastava se odvija u veoma malim grupama, do tri polaznika.

  1. “BACK VOCALS”/Prateći vokali

Budući da je posao pratećeg vokala jedan od najlepših i najkreativnijih poziva , ovaj odsek je upravo namenjen svima onima koje usko zanima učenje i usavršavanje iz oblasti pevanja pratećih vokala. Bavimo se razvojem harmonskog sluha, višeglasnim pevanjem, kao i samom vokalnom tehnikom i interpretacijom.

Idealan je za sve one koji žele da se bave poslom studijskog i koncertnog pratećeg vokala, ali i za sve one koji žele da steknu širu sliku i unaprede svoju interpretaciju. Nastava se odvija u malim grupama, do četiri polaznika.

  1. “ONE on ONE”/ individualna nastava

Namenjen je polaznicima svih nivoa znanja, uključujuci napredni nivo. Podrazumeva intenzivan rad na postavci glasa, tehnici pevanja i interpretaciji. Ovaj odsek je idealan kako za početnike, tako i za već formirane pevače, a posebno za one koji već nastupaju i rade sa bendovima a žele da unaprede svoju tehniku pevanja, značajno poboljšaju interpretaciju i koriguju greške i nedostatke u javnom nastupu. Nastava se odvija individualno a vodi je isključivo Aleksandra Radović.

Škola pevanja Aleksandre Radović

Apliciraj za školu pevanja